top of page
Системы накопления энергии.jpg

Stocare a energiei

Sistemele de stocare a energiei sunt o soluție care face posibilă stocarea energiei generate de centralele solare pentru uz propriu sau vânzare ulterioară prin Net Metering.

Cum functioneaza

Instalarea unei stații solare

Substație de transformare

Instalarea unui sistem de economisire a energiei

Scopul principal al stației solare este furnizarea totală sau parțială de energie electrică a tuturor unităților, precum și iluminarea și încălzirea spațiilor industriale. O astfel de stație este foarte benefică pentru persoanele juridice cu o funcționare clasică de zi. SES ajută să nu depindă de rețelele electrice centralizate.

O stație de transformare este un dispozitiv conceput pentru a converti energia electrică a unei tensiuni în energie electrică a unei alte tensiuni. Elementul principal al fiecărei stații este un transformator trifazat

Stocarea energiei poate economisi costuri operaționale în alimentarea rețelei, precum și poate economisi bani pentru consumatorii de energie electrică care instalează stocarea energiei în casele și afacerile lor. Stocarea energiei poate reduce costurile pentru furnizarea de servicii de reglare a frecvenței și de rezervă de rotație, precum și să compenseze costurile pentru consumatori prin stocarea energiei la costuri reduse și utilizarea acesteia mai târziu, în perioadele de vârf, la tarife mai mari de energie electrică.

bottom of page